vineri, 25 iunie 2010

NuTone,Komatic@Open Festival 30-31Iulie,Arad-Ghioroc


Dupa cum am scris la ultima postare,voi veni cu update-uri despre Open Festival pe tot parcursul zilelor ramase pana la data cu pricina adica 30 iulie,prima zi din festival.Asadar avem primul headliner,Komatic(UK) reprezentand Bassdrive radio (The Komatic Show) ,unde il puteti asculta in fiecare luni, LIVE incepand cu ora 18:00 pm,show-ul avand un real succes pe plan mondial.Producator,dj,avand nenumarate aparitii pe diverse compilatii la label-uri precum Technique Recordings,Worldwide Audio,Critical Music,Spearhead Digital,Frequency Factory,Digiphunk.
Continuam lista,urmatorul cap de afis pe scena tropicala de la Ghioroc,NuTone(UK) Hospital Records,unul dintre marii producatori,dj de la Hospital Rec. si de pe scena internationala drum and bass.Doua nume importante asadar la Ghioroc unde se pare ca si vibe-ul va fi pe masura,de abia astept!!!

2 comentarii:

  1. nu stii man, unde s-ar gasi bilete ? si cand ... ca am inteles de la un amic ca ii 40 daca iei sapt vii parca sau asa ceva

    RăspundețiȘtergere
  2. salut dude,bilete poti sa-ti iei de la Kf,magazinele CuBe din Arad si Timisoara(in avans)40 lei de sapt asta incepand banuiesc,si 50 de lei abonament pe 2 zile,direct la fest sau bilete pe o singura zi, respectiv vineri 30 de lei,sambata 30 de lei.

    RăspundețiȘtergere